Segítsd az EMI munkáját jövedelemadód 2 százalékával!
Te döntesz a személyi jövedelemadód 2 százalékának sorsáról: az összeggel egy általad választott civil szervezet tevékenységét támogathatod a 2003/571-es adótörvény értelmében. Élj most a lehetőséggel! Ha nem ajánlod fel ezt az összeget, akkor egyszerűen az államkasszába kerül.
 
Ha a tavalyi évi jövedelmed csak fizetésből (egy vagy több) származik, akkor a felajánláshoz a 230-as kérelmet kell kitöltened:
 
1. Töltsd le és nyomtasd ki az Erdélyi Magyar Ifjak adatait tartalmazó űrlapot INNEN.
 
2. Kék golyóstollal, nyomtatott betűkkel töltsd ki az I. részt ("Date de identificare a contribuabilului") és írd alá az űrlapot ("Semnătură contribuabil").
 
3. Juttasd el a lakcímed szerint illetékes pénzügyi hivatalhoz vagy a településeden működő EMI-tagszervezethez 2016. május 25-ig (2 példányban)!
 
Amennyiben a fizetésed mellett másfajta jövedelmed volt 2015-ben (pl. átadott javakból származó, szabad szakmai gyakorlatból eredő jövedelem stb.), úgy a 200-as nyilatkozatot kell kitöltened (letölthető INNEN).
 
 
További útmutatásért, segítségért írj nekünk bátran az emi@magyarifjak.org címen vagy a www.facebook.com/emi.erdely oldalon!
 
Köszönjük szépen!
Oldal tetejére
„Az lesz a miénk, amit ki tudunk küzdeni magunknak!” (Kós Károly)