Mezőpanitban lépett fel az Ismerős Arcok zenekar
Közel 350 fős közönség előtt zenélt az Ismerős Arcok zenekar április 26-án a mezőpaniti Barcsa Szabadidőközpontban.
 
Péntek délután már látható volt, hogy valami készül Mezőpanitban: érkeztek a vendégek, meghívottak, erdélyi és határon túli magyarok egyaránt részt vettek az eseményen. 
 
Este 7 órakor a húrok közé csaptak, a résztvevőket egy felejthetetlen koncerttel örvendeztették meg az ISMERŐS ARCOK.
 
A koncert után karszalagsorsolásra került sor, amelyen a VHR, a Csámborgó és a Barcsa pizzázó jóvoltából egy-egy családi pizza talált „gazdára", a főnyeremény pedig az országos Erdélyi Magyar Ifjak felajánlásának köszönhetően egy heti belépő az EMI-TÁBORBA. Gratulálunk a nyerteseknek!
 
A folytatásban a marosvásárhelyi Captivus zenekar adott koncertet.
 
Ezúton is meg szeretnénk köszönni minden résztvevőnek, hogy megtisztelt a jelenlétével, továbbá támogatóinknak, médiapartnereinknek, és a Mezőpaniti EMI szervező tagjainak, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a nagyszabású rendezvény. 
 
Támogatók: Barcsa Szabadidőközpont, Pc House, Elist srl., Timko pékség, Mezőpaniti Polgármesteri Hivatal, Ferem srl., Dávid Zsolt topgráfus, Sabila srl., VHR Classic, Elmed Medical, Mammoth Stage, Csámborgó, Adriata srl., Sikó Buisness House, Zebra CD Center, Hel Con Struct, Csife Egyesület
 
Médipartnerek: Marosvásárhelyi rádió, Népújság, Krónika, Hírlap, morfondir.ro, CivilKorzó, itthon.ma marosszék.ro, mezopanit.ro, erdely.ma, Központ, székelyhon.ro, Erdély korabeli képeslapokon, kertesz.ro, Nyárádmente Kistérségi Társulás. 
 
 
Erdélyi Magyar Ifjak – Mezőpanit
 
Oldal tetejére
„Az lesz a miénk, amit ki tudunk küzdeni magunknak!” (Kós Károly)