Farsangi vigadalmat tartott a mezőpaniti EMI

Közel száznyolcvan fiatal vett részt február 23-án az Erdélyi Magyar Ifjak mezőpaniti szervezete által másodjára megrendezett Farsangi vigadalom elnevezésű mulatságon. 

 
Szombat este a mezőpaniti kultúrotthon farsangra hangolva várta álarcos vendégeit. A jó hangulatot a Non Stop Patry zenekar biztosította, míg a szervezők ízletes pánkóval és forró teával kedveskedtek vendégeiknek.
 
Sikó László, a mezőpaniti EMI elnöke köszöntőbeszédében kiemelte, hogy örömmel látja a résztvevők igyekezetét, hiszen a tavalyihoz képest sokkal több és ötletesebb jelmez volt. Ezért a háromtagú zsűrire is (Székely Blanka, Szombat Zsuzsanna, Demeter Molnár Ferenc) nehezebb feladat hárult. Végül az első díjat Nagy Andrea és Deák Gergely nyerték el, a második díjat Lovász Boglárka és Farkas Áron, míg a harmadik díjat Nagy Nóra és Sikó Attila Levente érdemelték ki. Egy különdíjast is megajándékozhattunk Nagy Dániel személyében, aki kreatív és egyedi jelmezével felhívta magára a vendégek figyelmét.
A vigadalom közepette tombolázásra is sor került, ahol szintén értékes nyereményekkel térhettek haza a szerencsés vendégek.
 
Ez úton meg szeretnénk köszönni minden résztvevőnek, hogy megtisztelt a jelenlétével és jelmezével gazdagította az estét.
 
A szervezők köszönettel tartoznak továbbá a következő támogatóknak, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez a rendezvény: Sabon Salon, SABILA SRL, Mezőpaniti Református Egyház, Gál Piroska, Bodó Eszter Emese, Gál Levente, Kovács Kinga, Bartha Mihály, Marton Ferencz, Kovács Tamás. Médiapartnerünk a Korabeli Erdély képeslapok (http://korabelierdely.uw.hu/).
 
Sikó Timea Izabella 
Erdélyi Magyar Ifjak – Mezőpanit
 
  
Oldal tetejére
„Az lesz a miénk, amit ki tudunk küzdeni magunknak!” (Kós Károly)