Értékeltek és terveztek: 2013-ban is lesz EMI-tábor!

A 8. EMI-tábor szervezőcsapata szeptember 25-26. között tartotta kiértékelő gyűlését, az idei évben már a nemzeti fesztivál helyszínéül is szolgáló borzonti Dorka Panzió területén.

A tanácskozáson résztvevő szervezők meghatározták a következő, immár 9. EMI-tábor időpontját, mely a hagyományoknak megfelelően, augusztus második hétvégéjére datálódik, így 2013. augusztus 7-11. között ismét várják majd a táborozni vágyókat. Számos szervezési kérdés mellett napirenden volt az új helyszín, valamint a tematikus sátrak és a zenei kínálat kiértékelése, de a dinamikusan fejlődő szervezőcsapat erősítésének lehetőségeiről is szóltak a megjelent szervezők. Soós Sándor, a 8. EMI-tábor főszervezője elmondta: „Úgy szervezésileg mint anyagilag egy sikeres tábort tudhat maga mögött az a közel 130 önkéntes, akik kivették részüket a tábor lebonyolításában, így kétségkívül a 2013-as évben is lesz EMI-tábor.”

 
A tartalmasnak mondható két nap zárásául, az Erdélyi Magyar Ifjak elnöksége október 27-ét jelölte meg, mint a soron következő tisztújító küldöttgyűlés időpontját, melyen a küldötteknek lehetőségük lesz elfogadni a 9. EMI-tábor időpontját, helyszínét és szervező csapatát is.
 
A 8. EMI-tábor sikerén felbuzdulva a szervezők máris a következő évi rendezvényre koncentrálnak, mely minden évben színes programkínálattal várja az érdeklődőket, így a javaslatok, ötletek begyűjtése máris elkezdődött.
 
2012. szeptember 26., Borzont
Az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) elnöksége
Oldal tetejére
„Az lesz a miénk, amit ki tudunk küzdeni magunknak!” (Kós Károly)